and so the adventure begins

Werkwijze

Jullie bruiloft, jullie stijl, onze expertise!

Uren struinen op Pinterest, op zoek naar afbeeldingen van mooie bruiloften.. Bruidsparen waar de liefde vanaf spat, schitterende locaties en een perfect gestylde omgeving maken het plaatje vaak compleet. Op internet kun je veel inspiratie opdoen voor jullie DROOM-bruiloft, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Vaak heb je zelf al een goed beeld in je hoofd van hoe jullie grote dag eruit moet komen te zien.
Maar waar ga je beginnen? Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Het is ontzettend leuk om naar jullie grote dag toe te leven, toch brengt het vaak ook stress met zich mee.

Wij willen jullie graag ontzorgen en vinden het belangrijk dat jullie kunnen genieten van alle voorbereidingen. Wij houden van unieke bruiloften en denken graag met jullie mee over de invulling en details. Met de juiste styling kun je laten zien dat het JULLIE bruiloft is. Hoe gaaf is het om een persoonlijke touch aan jullie bruiloft toe te voegen? Hiermee maak je jullie dag helemaal af en creëer je een unieke en persoonlijke bruiloft.

Vind je het lastig om alle materialen bij elkaar te verzamelen en in te kopen? Geen probleem! Wij hebben té gekke items om jullie bruiloft tot in de puntjes te stylen. Van pauwstoelen, tapijten, chesterfield-loveseat en lichtletters, tot kleine decoratie items zoals lampionnen, wijnglazen, letterborden en kandelaren. You name it, we got it!

Lijkt dit jullie wel wat? Laat het ons dan zeker weten. Bekijk onze werkwijze en stylingpakketten voor meer informatie. Wij helpen jullie graag bij het waarmaken van jullie droombruiloft! 

Stap 1
Kennismaking

Een geheel vrijblijvend gesprek onder het genot van een drankje, het liefst op jullie feestlocatie. We bespreken jullie stijl en wensen en nemen samen onze stylingpakketten en brochure door. Na dit gesprek verwerken wij deze informatie in een heldere offerte en persoonlijk moodboard. 

Stap 2
Stylingplan

Nadat jullie akkoord zijn met de offerte, gaan we ideeën tot leven brengen in een volgend gesprek. Laat je door ons enthousiasmeren en inspireren met veel voorbeelden. We gaan dieper in op alle details en werken de styling van jullie grote dag tot in de puntjes uit. 

Stap 3
Uitvoering

Met veel passie en energie gaan wij aan de slag zodat jullie nog maar één ding hoeven te doen: GENIETEN!