Dream big, work hard and make it happen

De perfecte setting creëren voor jullie mooiste momenten is waar wij over dromen. Het starten van Make My Day is voor ons dus inderdaad een droom die uitkomt. Wij hebben enorm veel passie voor het stylen van locaties. Of dit nu een intiem feestje is of een grote bruiloft!

Sinds de middelbare school zijn we al dikke vriendinnen en ‘shopping partners in crime’. Naast onze liefde voor kleding & lifestyle, snuffelen we op vrije dagen ook graag door (kringloop)winkels en vintage stores op zoek naar de leukste items voor ons bedrijf. Goede styling en oog voor details kan veel bijdragen aan de sfeer en gezelligheid. Wij helpen graag om jullie mooie momenten, nog beter te maken!

Benieuwd naar de gezichten achter Make My Day? Hieronder leer je ons alvast een klein beetje kennen..

Hoi, Ramona hier! 30 & al m’n hele leven wonend in het mooie dorpje Lunteren, vlakbij het bos. Hoe ik mezelf omschrijf, komt ‘ie; perfectionistisch – eigenwijs – creatief – enthousiast – dromerig & een regelnicht in positieve zin! Verder heb ik veel liefde voor mijn man Mark & ons zoontje Juda. Naast Make My Day & mijn uitdagende baan als sociotherapeut, race ik in mijn vrije tijd graag over de zandvlaktes met m’n paard. Van stilzitten word ik lui & van mensen om me heen word ik blij! Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten! ♥

Ik ben Gaby, 30 jaar en gek op alles wat met inrichten, stylen en decoreren te maken heeft! Ik vind het heerlijk om úrenlang te Pinteresten, om zo inspiratie op te doen en op zoek te gaan naar leuke ideeën en trends. Naast gevoel voor aankleding en styling ligt mijn kracht in mijn gedrevenheid, betrokkenheid en enthousiasme. Ik houd van uitdagingen en vind het geweldig om locaties om te toveren tot iets gaafs! Details en sfeer vind ik erg belangrijk, ik regel graag alles tot in de puntjes zodat ik zeker weet dat het eindresultaat perfect is. Kortom, ik kan niet wachten om voor jullie aan de slag te mogen gaan!