Jullie bruiloft, jullie stijl, onze expertise

Bruidsparen waar de liefde vanaf spat, schitterende locaties en een perfect gestylde omgeving maken het plaatje vaak compleet. Op internet kun je veel inspiratie opdoen voor jullie DROOM-bruiloft, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Vaak heb je zelf al een goed beeld in je hoofd van hoe jullie grote dag eruit moet komen te zien. Maar waar ga je beginnen? Het is ontzettend leuk om naar jullie grote dag toe te leven, toch brengt het vaak ook stress met zich mee.

Wij willen jullie graag ontzorgen en vinden het belangrijk dat jullie kunnen genieten. Wij houden van unieke bruiloften en denken graag mee over de invulling en details. Met de juiste styling kun je laten zien dat het JULLIE dag is. Wij hebben té gekke items om jullie dag tot in de puntjes te stylen. You name it, we got it! 

Wij helpen jullie graag om jullie mooie momenten nog mooier te maken. Met oog voor detail, gedreven enthousiasme en een flinke dosis creativiteit maken wij van iedere bruiloft een unieke en persoonlijke dag. Wij adviseren, inspireren, denken mee, sjouwen, stylen en ruimen alles weer op. Enthousiast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Kennismaking
Een geheel vrijblijvend gesprek onder het genot van een drankje, het liefst op jullie trouwlocatie. Vooraf sturen wij jullie onze vragenlijst en styling-boekjes. Tijdens het gesprek bespreken we jullie stijl en wensen en nemen samen onze mogelijkheden door. Laat je door ons enthousiasmeren en inspireren. Na dit gesprek verwerken wij deze informatie in een heldere offerte.

Stap 2

Offerte
Na het ontvangen van onze offerte, kunnen jullie zelf aan- en afvinken wat jullie willen afnemen. Zo hebben jullie de tijd om samen nog eens goed te kijken naar al onze items en daarbij behorende prijzen. Nadat jullie de offerte hebben geaccepteerd, starten wij met de voorbereidingen voor jullie grote dag!

Stap 3

Uitvoering
Met veel passie en energie gaan wij aan de slag zodat jullie nog maar één ding hoeven te doen: GENIETEN!